Preview

Acta Biomedica Scientifica

Advanced search

COMPARATIVE ASSESSMENT OF ANIMAL FATS BIFIDOGENIC PROPERTIES

Abstract

In this article the influence of fats containing polyunsaturated fatty acids on bifidobacteria growth was studied.

About the Authors

I. S. Khamagaeva
East-Siberian State University of Technology and Management
Russian Federation


A. M. Khrebtovskiy
East-Siberian State University of Technology and Management
Russian Federation


References

1. Исследование химического состава жира байкальской нерпы / Л.Д. Раднаева, О.В. Пестерева, Т.Ф. Чиркина [и др.] // Химия в интересах устойчивого развития. — 1999. — № 7. — С. 713 — 717.

2. Хамагаева И.С. Научные основы биотехнологии кисломолочных продуктов для детского и диетического питания: Монография. — Улан-Удэ: Изд-во ВСГТУ, 2005 — 279 с.

3. Шендеров Б.А. Медицинская микробная экология и функциональное питание. — М.: Изд-во «ГРАНТь», 2001. — Т. 3. — 288 с.


Review

For citations:


Khamagaeva I.S., Khrebtovskiy A.M. COMPARATIVE ASSESSMENT OF ANIMAL FATS BIFIDOGENIC PROPERTIES. Acta Biomedica Scientifica. 2012;(4(1)):224-227. (In Russ.)

Views: 397


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2541-9420 (Print)
ISSN 2587-9596 (Online)